Pro bono -coaching

Coaching kuuluu kaikille! Mielestäni jokaisella pitäisi olla mahdollisuus kokea sen tuottama voimaantuminen, selkeys, innostus ja itsetuntemuksen lisääntyminen. Haluankin tarjota mahdollisuuden coachingiin sitä tarvitsevalle.

Toissa syksynä sain ilokseni olla mukana International Coach Federationin (ICF) ja SPR:n yhteisessä pro bono -coachingprojektissa, jossa coachasin yhtä SPR:n piirin puheenjohtajaa. Koin valtavan merkitykselliseksi ja tärkeäksi, että sain olla auttamassa arvokasta vapaaehtoistyötä tekevää henkilöä onnistumaan omassa työssään. Kokemuksen innoittamana olen säännöllisesti jatkanut hyvän tekemistä tarjoamalla coachingia veloituksetta parille henkilölle vuosittain.

Mitä? Haetko uutta suuntaa urallesi tai haluatko kirkastaa tavoitteitasi? Haluatko kehittyä johtajana, vuorovaikuttajana tai yrittäjänä? Kaipaatko vastauksia kysymyksiin ”kuka minä olen”, ”mitkä ovat vahvuuteni” tai ”mitä minä todella haluan”? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, minä autan sinua löytämään olennaisen. Jotta onnistut.

Tarjoan kahdelle henkilölle mahdollisuuden veloituksettomaan henkilökohtaiseen valmennukseen, johon kuuluu 3 coachingtapaamista, välitehtäviä ja tuki sähköpostitse koko prosessin ajan. Tapaamiset järjestetään tällä hetkellä virtuaalisesti (esim. skype tai zoom).

Kenelle? Tämä mahdollisuus sopii sinulle, jos aidosti koet hyötyväsi henkilökohtaisesta valmennuksesta juuri nyt ja olet motivoitunut kehittymään. Iälläsi, ammatillasi, asemallasi tms. ei ole merkitystä. Huomioin valinnassa coachingin vaikuttavuuden: mitä enemmän henkilön onnistuminen työssään vaikuttaa muihin ihmisiin ja/tai hänen ympäristöönsä, eli mitä laajemmalle coachingin positiiviset tulokset kantavat, sitä parempi.

Miten haen mukaan? Kerro hakemuksessasi: Kuka sinä olet? Mihin tarvitset coachingia? Miten voisin auttaa sinua? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta coachingista? Millaista? Miksi juuri sinut tulisi valita?

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 10.4. sähköpostilla hedy@hedykapri.fi tai täytä yhteydenottolomake. Kirjoita otsikoksi Haku: Pro bono -coaching. Ilmoitan valituille henkilökohtaisesti viimeistään 14.4.2020.